Πυραυλικές επιθέσεις στο κέντρο του Κιέβου

Πυραυλικές επιθέσεις στο κέντρο του Κιέβου – Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την επίθεση.

Τουλάχιστον δύο εκρήξεις ακούστηκαν στο Κίεβο, το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters, καπνός υψώθηκε πάνω από την πόλη.

Το αντιπυραυλικό σύστημα της πόλης κατέρριψε μεγάλο αριθμό πυραύλων όμως δύο εξ’ αυτών βρήκαν τον στόχο τους σε κτίρια κατοικιών. Κίεβο

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ο ανταποκριτής του Reuters στην ουκρανική πρωτεύουσα είπε ότι οι εκρήξεις ακολούθησαν τις ηχητικές προειδοποιήσεις για αεροπορική επιδρομή σε ολόκληρη την Ουκρανία. Κίεβο

Δύο πολυκατοικίες χτυπήθηκαν κατά τη διάρκεια πυραυλικής επίθεσης στο Κίεβο το μεσημέρι της Τρίτη, δήλωσε ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας, Βιτάλι Κλίτσκο. Κίεβο

  • Κίεβο: Πυραυλικές επιθέσεις στο κέντρο της πόλης
  • Κίεβο: Πυραυλικές επιθέσεις στο κέντρο της πόλης
  • Κίεβο: Πυραυλικές επιθέσεις στο κέντρο της πόλης

ΠΗΓΗ: Reuters

Ακόμα δήλωσε, επικαλούμενος προκαταρκτικές πληροφορίες, στην εφαρμογή Telegram ότι βρίσκονταν γιατροί στο σημείο που χτυπήθηκε στο κέντρο του Κιέβου.


Οι εκρήξεις αυτές ήρθαν λίγες ώρες αφότου ο Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι απηύθυνε μια ομιλία μέσω βίντεο στους ηγέτες της Ομάδας των 20 που συνεδριάζει στο Μπαλί.

«Η Ρωσία απαντά στην ισχυρή ομιλία του Ζελένσκι στο G20 με μια νέα επίθεση με πυραύλους. Σκέφτεται κανείς σοβαρά ότι το Κρεμλίνο θέλει πραγματικά ειρήνη; Θέλει υπακοή. Αλλά στο τέλος της ημέρας, οι τρομοκράτες χάνουν πάντα», έγραψε στο Twitter ο Αντρίι Γέρμακ, επικεφαλής του προεδρικού επιτελείου.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

Διαβάστε περισσότερα: θεωρίες συνωμοσίας

θεωρίες συνωμοσίας


Τουρκία: Ισχυρή έκρηξη κοντά στην πλατεία Ταξίμ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης  κοντά στην πλατεία Ταξίμ.

εναλλακτικές μορφές

Τα funds, το σχέδιο Ηρακλής και η διάσωση των ελληνικών τραπεζών

Τελευταία και με αφορμή την υπόθεση Πάτση, πολύς λόγος έχει αρχίσει να γίνεται για τα περίφημα funds, και τον ρόλο που διαδραματίζουν στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Τα ουκρανικά στρατεύματα μπήκαν στην πόλη της Χερσώνας

Τα ουκρανικά στρατεύματα μπήκαν στην πόλη της Χερσώνας

Τα ουκρανικά ΜΜΕ δείχνουν την ουκρανική σημαία αναρτημένη στο κέντρο της πόλης, στο οποίο, σύμφωνα με αναφορές, έχουν εισέλθει οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας.

Έτσι έζησα τη πτώση του Τείχους

Έτσι έζησα τη πτώση του Τείχους

Ο κ. Jürgen γεννήθηκε και έζησε στο ανατολικό Βερολίνο Βίωσε τα προβλήματα και την καταπίεση της σοβιετικής ένωσης και, όντας ακόμα έφηβος, πήρε το ρίσκο και απέδρασε.

Ο ρωσικός στρατός αποσύρεται από την πόλη της Χερσώνας

Ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας παραδέχθηκε ότι οι ρωσικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν εκεί προβλήματα τροφοδοσίας και ότι, ως εκ τούτου, δεν μπορούν να κρατήσουν την πόλη της Χερσώνας.

Cancel Culture: Ένα μαχαίρι δίκοπο

Cancel Culture: Ένα μαχαίρι δίκοπο

Cancel Culture. Έκφραση και νοοτροπία παρμένη από την Αμερικανική Κουλτούρα. Απευθύνεται σε celebrity, κοινωνικά και πολιτικά πρόσωπα, με δηλώσεις και πράξεις αμφιλεγόμενες.

Σπάνιες Γαίες

Νομιμότητα ή μήπως αρχαιοκαπηλία…;

Πριν λίγους μήνες ψηφίστηκε από την Βουλή ο επαναπατρισμός 161 αρχαιοτήτων κυκλαδικής προέλευσης.

Οι «ξεχασμένοι» ιοί

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία για τις δυσμενείς αλλαγές που έχει προκαλέσει η κλιματική αλλαγή στην ανθρωπότητα και την πλανητική υγεία. 

Avatar photo
Press Room
Άρθρα: 223