Ένας ακόμα κατηγορούμενος

Γράφει η ‘Ελλη Τσαρούχα κατηγορούμενος

Και εκει που προσπαθούμε να συνέλθουμε από την αποφυλάκιση της Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή, μια νέα είδηση έρχεται να ταράξει τα νερά σαν κεραυνός εν αιθρία.

Πρόκειται για την άρτι αφιχθείσα είδηση για σεξουαλική παρενόχληση που βαραίνει τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο που λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση τα κόμματα της αριστεράς φορτώνονται και από ένα σκάνδαλο.

Μετά από μια υπόθεση που έσκασε ως βόμβα ολκής στα χέρια του Πρωθυπουργού, βυθίζοντας σε πένθος το πανελλήνιο και κατηγορήθηκε μόνο αυτός για τα λάθη και την απροσεξία όλων. Το σκάνδαλο της κυρίας Καϊλή και του κυρίου Γεωργούλη τι ακριβώς αποτελούν; Προσωπικές απλώς “μομφές”; Τι συμβαίνει άραγε; Κανείς δεν γνώριζε τίποτα από τα κόμματα που άνηκαν;

Κι όμως υπόνοιες, όπως παραδέχτηκαν, σε αμφότερες τις περιπτώσεις υπήρχαν εδώ και χρόνια, αλλά δράση δεν λήφθηκε καμία για τη διερεύνηση των «φημών». Δεν ξέρω αν είναι υπαίτιος. Δεν ξέρω αν είναι υπαίτιοι όλων όσων τους κατηγορούν, αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη, αλλά η διερεύνηση του περιστατικού εν προκειμένω της υποθέσεως του κυρίου Γεωργούλη από τις βέλγικες αρχές.

Η φράση: “Γιατί τώρα;”
Απαντάτε: “Γιατί ποτέ δεν είναι αργά..” Όταν όμως πρόκειται για πράξεις κατά της  γενετήσιας ελευθερίας και κακοποίησης τα 2 χρόνια μετά,
Ναι είναι αργά.
Ωστόσο φαίνεται πως τώρα οι βελγικές αρχές κατάφεραν να συλλέξουν τα απαραίτητα στοιχεία για τον Ευρωβουλευτή.

Και όσο και αν μας φαίνεται πως η ιστορία επαναλαμβάνεται, ενθυμούμενοι το περιστατικό του κυρίου Φιλιππίδη, ο οποίος σε μια νύχτα έριξε αυλαία.

Έτσι και τώρα ανατρέχουμε στην ατάκα της Βίκυ Σταυροπούλου που απευθύνονταν στον τότε Σωτήρη Μπεζεντάκο :” Σωτήρη σε πείραξαν;”

Γιατί τον κύριο Φιλιππίδη όπως αποδείχτηκε τρέξαμε να τον καταδικάσουμε. Γίναμε όλοι σε μια νύχτα δικαστές!

Μη κάνουμε το ίδιο λάθος με τον κύριο Γεωργούλη.

Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί μελετώντας με προσοχή τους νόμους και τα στοιχεία. Και να θυμάστε, οι δικαστές είναι άνθρωποι και οι νόμοι φτιαγμένοι από ανθρώπους. Είναι φυσιολογικό να γίνονται λάθη. Σημασία έχει να μπορούμε να τα διορθώνουμε.. 

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν απηχούν την άποψη της συντακτικής ομάδας ούτε του Pnyka Org. 

Μάθετε περισσότερα εδώ

Ένας ακόμα κατηγορούμενος
Ένας ακόμα κατηγορούμενος
Διαβάστε περισσότερα: κατηγορούμενος

κατηγορούμενος κατηγορούμενος

Avatar photo
Έλλη Ελένη Τσαρούχα
Άρθρα: 1