Τρομοκρατική επίθεση στην οικία του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου

Τρομοκρατική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε στην οικία του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου και βουλευτή της Νεάς Δημορκατίας τα ξημερώματα της Τετάρτης στην πολυκατοικία όπου διαμένει στο Παγκράτι.

Όπως περιγράφει στις πρώτες δηλώσεις του: «Το καταλάβαμε από τον κρότο και τη μυρωδιά. Τελικά καταλάβαμε ότι ήταν από την είσοδο της πολυκατοικίας».

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τη θεωρώ τρομοκρατική επίθεση όχι μόνο με στόχο εμένα ως δημοσιογράφο αλλά και όσους ζούνε μαζί μας αλλά και όσους θέλουν να λένε ελεύθεροι την άποψή τους» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Φτάνει πια να χτυπάνε τους δημοσιογράφους στα σπίτια τους», κατέληξε ο κ. Παπαδημητρίου

Οι άγνωστοι άφησαν τα γκαζάκια στην είσοδο του κτηρίου που βρίσκεται στην οδό Μάρκου Μουσούρου. Ακολούθησε έκρηξη στις 4:20 από την οποία προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από τέσσερα γκαζάκια, μια κροτίδα και προσανάμματα δίπλα σε ένα μπιτόνι με βενζίνη και έβαλαν φωτιά.

Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο της οικίας, που βρίσκεται στην οδό Μάρκου Μουσούρου.

Προσώρας δεν έχουν γίνει συλλήψεις ή προσαγωγές μετά την έκρηξη στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε περισσότερα: Εκλογές

τρομοκρατική

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Ποιοι δικαιούνται 1.000 ευρώ

Η ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος, ύψους 1.000 ευρώ, άνοιξε την Τετάρτη 29 Ιουνίου. Η προθεσμία λήγει στις 29 Ιουλίου.

Ουζμπεκιστάν: Πολύνεκρες αντιδικτατορικές διαδηλώσεις στη πόλη Nukus

Διαδηλώσεις έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στη πόλη Nukus του Ουζμπεκιστάν καθώς υπάρχουν φόβοι ότι οι αλλαγές στο Σύνταγμα της χώρας θα περιορίσουν την αυτονομία της.

Capital Controls και το Δημοψήφισμα του 2015 – Το χρονικό

Η ιδεολογική τους επανάσταση στις πλάτες των Ελλήνων, αποδείχτηκε μοιραία για την ελληνική οικονομία, αλλά εκδηλώθηκε σε τολμηρές και άστοχες κυβερνητικές κινήσεις

Φοιτητικό Επίδομα

Δανία: Ένοπλη επίθεση σε εμπορικό κέντρο στην Κοπεγχάγχη με 3 νεκρούς

Το απόγευμα της Κυριακής σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης, ωθώντας τους επισκέπτες σε πανικόβλητη φυγή.

Τρομοκρατική Τρομοκρατική

Avatar photo
Press Room
Άρθρα: 223