Νομική Αθηνών: Επίθεση δέχθηκαν 6 κοπέλες, μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ

Μία φοιτήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – «Όποιος χτυπάει φοιτητές, χτυπάει το Πανεπιστήμιο, χτυπάει την Παιδεία» αναφέρει σε ανακοίνωση της η φοιτητική παράταξή.

Άνανδρη επίθεση δέχθηκαν 6 κοπελες, μελη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, στην Νομική Αθηνών, απο μια ομάδα περίπου 25 ατόμων με αποτέλεσμα η μια να καταλήξει βαριά τραυματισμένη στον Ευαγγελισμο.

“Δαπίτες θα πεθάνετε” φώναζαν μεταξύ άλλων οι δράστες.

Οι δράστες μπήκαν με κράνη και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στη σχολή, από την οδό Μασσαλίας και κατευθύνθηκαν προς το ισόγειο όπου βρίσκονται καθημερινά όλες οι φοιτητικές παρατάξεις.

Επιτέθηκαν απροκάλυπτα στις κοπέλες που βρισκόταν στο τραπέζι της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ φωνάζοντας “Δαπίτες θα πεθάνετε”. Οι κραυγές ακούστηκαν σε όλους τους χώρους του πανεπιστημίου.

Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ εξέδωσε επίσημη απάντηση για το περιστατικό:

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ:

«Σήμερα το μεσημέρι στη Νομική Σχολή Αθηνών μια ομάδα 25 αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν βίαια σε μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Αποτέλεσμα αυτής της “ιδεολογικής παρέμβασης” των μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου ήταν ο βίαιος τραυματισμός φοιτητριών, μια εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο».

Η επίθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στη λίστα των επιθέσεων που συντονισμένα γίνονται σε βάρος αθώων φοιτητών σε Πανεπιστήμια σε ολόκληρη τη χώρα. Με πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων βιαιοπραγούν σε βάρος φοιτητών, απειλούν και εξυβρίζουν όποιον δεν τους κάνει τη χάρη να συμφωνήσει με τις απόψεις τους. Η Δημοκρατία και η Ελευθερία του λόγου ψιλά γράμματα μπροστά στον υποτιθέμενο αγώνα τους».

«Το μόνο λάθος που έκαναν αυτά τα παιδιά είναι να μην συμφωνούν με το μπάχαλο στα Πανεπιστήμια και να θέλουν να μπορούν να σπουδάσουν με ασφάλεια μέσα στο Πανεπιστήμιό τους. Έχουμε τελειώσει με τη βία. Έχουμε τελειώσει με τη συγκάλυψη από τις αριστερές παρατάξεις που παρακολουθούν από την κλειδαρότρυπα και σιγοντάρουν εγκλήματα. Όποιος χτυπάει φοιτητές, χτυπάει το Πανεπιστήμιο, χτυπάει την Παιδεία» καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Διαβάστε Περισσότερα: Νομική Αθηνών

Νομική Αθηνών: Επίθεση δέχθηκαν 6 κοπέλες, μέλη της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ

Βιβλιοθήκη ΑΠΘ: Με 24ωρη παρουσία ΜΑΤ ξεκίνησαν οι εργασίες

Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και συγκεκριμένα αστυνομικών των ΜΑΤ θα γίνουν οι εργασίες για την κατασκευή της βιβλιοθήκης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

ΑΠΘ: Άγνωστοι κατέστρεψαν τη βιβλιοθήκη που κατασκευάζεται στο Βιολογικό

Άγνωστοι κατέστρεψαν τη βιβλιοθήκη που κατασκευάζεται στο Βιολογικό του ΑΠΘ – ο χώρος μέχρι πρότινος βρισκόταν υπο κατάληψη για 34 χρόνια ως «Στέκι στο Βιολογικό».

απθ βιβλιοθήκη

ΑΣΟΕΕ: Επίθεση κουκουλοφόρων σε αστυνομικούς – Κρύφτηκαν στο πανεπιστήμιο

Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που πέρασε έξω από το Πανεπιστήμιο όχημα της ΟΠΚΕ. Περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο με πέτρες και μάρμαρα.

Νομική Αθηνών Νομική Αθηνών Νομική Αθηνών Νομική Αθηνών

Avatar photo
Press Room
Άρθρα: 223