Τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Για τρομοκρατία και απόπειρα δολοφονίας κάνει λόγο ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ “Σήμερα”, για τη νέα επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία που μένει στα Βριλήσσια.

«Ήθελαν να βάλουν φωτιά και να δολοφονήσουν» «Το δυστύχημα είναι ότι έχουμε τρομοκρατία. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα. Και τα τρικάκια και τα συνθήματα είναι τρομοκρατία», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, λίγες ώρες αφού άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει στα Βριλήσσια

Ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε πως «πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος επειδή λέω τη γνώμη μου. Δεν αγοράζεται αυτή η γνώμη». 

Είπε ότι στην ίδια πολυκατοικία ζουν ακόμη επτά οικογένειες που συμβιώνουν κι εκείνες με αυτή την ιστορία.

Σημείωσε επίσης πως οι δράστες ήθελαν να μπει φωτιά στο κτίριο και να δολοφονήσουν.

«Έχουμε αναβάθμιση στον κίνδυνο, μας βάλανε φωτιά. Πάμε στο χειρότερο. Ο σκοπός τους ήταν να προκαλέσουν φωτιά. Για κάποιους μήνες ήρθε η Αστυνομία, μετά δεν έβγαιναν οι βάρδιες και σταμάτησε. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε», τόνισε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Περιγράφοντας τι έγινε, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε ότι ήταν η σύζυγός του που άκουσε την πρώτη έκρηξη και εκείνος, επειδή κοιμόταν, άκουσε τις άλλες δυο. Όταν σηκώθηκε «μόλις άνοιξα το μπαλκόνι άκουσα τους γειτόνους να μας λένε “καίγεστε”. Κατέβηκαν τρία παλικάρια και με τους πυροσβεστήρες την έσβησαν. Η δυσοσμία είναι πολύ έντονη».

Τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Στην ερώτηση αν φοβάται, ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε: «Δεν φοβάσαι; Έχω μονίμως μια αίσθηση ότι κάτι υπάρχει πίσω μου. Ζω με αυτό το πράγμα εδώ και 10 χρόνια. Κάνω τη δουλειά μου, δεν αλλοιώνω, λέμε τη γνώμη μας πάνω στο γεγονός. Αυτός ο σταθμός λέει πάντα τη γνώμη του. Δεν αγοράζεται αυτή η γνώμη. Ήρθε η στιγμή να εξαλείψουμε την τρομοκρατία. Δεν μου αφαιρεί κάτι (σ.σ. , αλλά δεν ξέρω τι μου ξημερώνει. Δεν μας αξίζει να έχουμε τρομοκρατία, η Ελλάδα είναι ανοιχτή κοινωνία, είμαστε μια δημοκρατική κοινωνία, λέμε τη γνώμη μας. Δεν μας αξίζει να έχουμε τρομοκρατία. Δεν υπάρχει Θεός πάνω από τον Θεό. Πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος».

Τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Διαβάστε περισσότερα: Άρης Πορτοσάλτε

Έρχεται νέο «Freedom Pass» έως 300 ευρώ για ακτοπλοικά, ξενοδοχεία, εστιατόρια

Δύο νέα προγράμματα επιδότησης διακοπών, για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, θα τρέξουν στο άμεσο διάστημα, στα πρότυπα του Freedom Pass.

Ο εκθρονισμός της Γερμανίας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας μπορεί να είναι στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, αλλά υπογείως πηγάζουν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία.

πανεπιστημιακή αστυνομία

Έξι ελληνικά πανεπιστήμια ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου

Έξι ελληνικά Πανεπιστήμια βρίσκονται στη λίστα με τα κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου στην κατάταξη του QS World University Rankings 2023.

Avatar photo
Press Room
Άρθρα: 223