Τρομοκρατική επίθεση στην εφημερίδα Real με έναν τραυματία

Τρομοκρατική επίθεση στην εφημερίδα Real με έναν τραυματία – «Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν!» γράφει ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Νίκος Χατζηνικολάου.

Υπό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που ξέσπασε σε κτίριο επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, όπου στεγάζεται τα γραφεία της εφημερίδας REAL News και του ραδιοφωνικού σταθμού REAL FM.

ΕΛΑ
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν μηχανισμό με τρία γκαζάκια στην είσοδο του κτιρίου που εξερράγη λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα. Αρχικά προκλήθηκε μικρή φωτιά στην είσοδο από την έκρηξη, ωστόσο λόγω ενός αεραγωγού γρήγορα επεκτάθηκε στον τρίτο όροφο του κτηρίου, προκαλώντας πυρκαγιά και εκτεταμένες ζημιές.

Για να ολοκληρωθεί η κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Οι μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί στον τρίτο όροφο, αλλά υπάρχουν αρκετές και στους άλλους δύο. Η εργαζόμενη που απεγκλωβίστηκε από το κτίριο ήταν στον πρώτο όροφο όπου είναι τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού. Αυτή την ώρα αναμένεται κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ, το οποίο θα ερευνήσει τον χώρο για να διαπιστώσει αν υπάρχουν και άλλοι μηχανισμοί, εκτός από αυτόν που ήδη έχει εντοπιστεί.

Για εμπρηστική επίθεση έκανε λόγο ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης. Όπως είπε στον ΣΚΑΪ τοποθετήθηκαν τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί. Οι εκρήξεις συνέβησαν στον όροφο πάνω από τον Real FM.

«Δεν πρόκειται για βραχυκύκλωμα ή μια τυχαία πυρκαγιά. Από το πρώτο λεπτό μπορείς να καταλάβεις ότι εδώ μιλάμε για ανθρώπινο χέρι», τόνισε ο δημοσιογράφος Μανος Νιφλής.

Πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε περισσότερα: επίθεση real

Επίθεση

Uber: Παράνομες τακτικές και χειραγώγηση της αγοράς

Στο επίκεντρο ενός σκανδάλου βρέθηκε χθες, Κυριακή, η εταιρεία Uber, μετά την τεράστια έρευνα που διεξήγαγαν δημοσιογράφοι που την κατηγόρησαν ότι στο παρελθόν «παραβίασε τη νομοθεσία»

uber

Το σώμα μας τελικά είναι δικό μας;

Ο εξαναγκασμός σε μια μη επιθυμητή εγκυμοσύνη, για οποιονδήποτε λόγο και η στέρηση της σωματικής αυτονομίας συνιστά ολοφάνερα παραβίαση που θίγει την ανθρώπινη φύση.


Τι έχει αλλάξει στον τομέα της Υγείας τα τελευταία 2 χρόνια;

Σημαντικές αλλαγές στην κοινωνική πολιτική του έκανε το 2022 το Υπουργείο Υγείας καθώς ήρθαν στη Βουλή σημαντικά νομοσχέδια.


Τι έχει αλλάξει στον τομέα της Υγείας τα τελευταία 2 χρόνια;

Σημαντικές αλλαγές στην κοινωνική πολιτική του έκανε το 2022 το Υπουργείο Υγείας καθώς ήρθαν στη Βουλή σημαντικά νομοσχέδια.

Avatar photo
Press Room
Άρθρα: 223