Δημοσκόπηση Pnyka Votes για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία – Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του Pnyka Votes για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Το Pnyka Press σε συνεργασία με το Pnyka Votes πραγματοποίησε δημοσκόπηση για τους αναγνώστες του σχετικά με την εγκατάσταση των Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, οι οποίες θα αναλάβουν καθήκοντα εντός του Ιουνίου του 2022.

Στην δημοσκόπηση που διεξήχθη από την Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 στις 17:00 έως Κυριακή 6 Ιουνίου 2022 στις 23:59 έλαβαν μέρος 1.161 επισκέπτες με τα αποτελέσματα να διαμορφώνονται ως εξής:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Υπέρ: 732 Ψήφοι
732 Ψήφοι63%
Κάτα: 382 Ψήφοι
382 Ψήφοι33%
Δεν γνωρίζω: 47 Ψήφοι
732 Ψήφοι4%
Ψηφίσαντες

1.161

Ημερομηνίες διεξαγωγής

30/05/2022 17:00 – 05/06/2022 23:59

Αποποίηση ευθυνών:

Το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο δεν αποτελεί έγκυρη πηγή σχετικά με την αντίληψη της κοινωνίας για τα Πανεπιστήμια, καθώς δεν υπάρχει η προβλεπόμενη στάθμιση του δείγματος ώστε να εξαχθεί το συγκεκριμένο συμπέρασμα.

Το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο εξετάζει αποκλειστικά την άποψή των αναγνωστών του Pnyka Votes και του Pnyka Press που το απάντησαν.

Διαβάστε περισσότερα: Δημοσκόπηση Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πλήρες σχέδιο στεγαστικής πολιτικής για τους νέους προανήγγειλε, κατά την ομιλία του στο 13ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έστειλε ταυτόχρονα νέο μήνυμα αποφασιστικότητας σε ό,τι αφορά στις μεταρρυθμίσεις στα πανεπιστήμια. 

Δημοσκόπηση Πανεπιστημιακή Αστυνομία

ΑΠΘ: Νέα επεισόδια – Πετροπόλεμος, χημικά και τραυματισμός φοιτητή

Επεισόδια μεταξύ μελών φοιτητικών συλλόγων και αστυνομικών είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, μπροστά στο Τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ.

πολιτική ορθότητα

Φοιτητικές Εκλογές: Τελικά ποιος ηττήθηκε;

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κάθε εκλογικής διεργασίας αποτελεί το επιστέγασμα μια ιερής δημοκρατικής διαδικασίας.

Ματθαίος Ντούτσης
Ματθαίος Ντούτσης

Ο Ματθαίος Ντούτσης είναι προπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ο ιδρυτής του Pnyka Press καθώς και αρχισυντάκτης της πολιτικής στήλης.

Άρθρα: 14