ΑΣΟΕΕ: Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν οι έξι συλληφθέντες για 3 πλημμελήματα

Τρεις παλιοί γνώριμοι των αρχών και τρία άτομα που δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία, είναι τα άτομα που συνελήφθησαν μετά την επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ το μεσημέρι της Τετάρτης (12/1).

Ενώπιον Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου οδηγούνται για να δικαστούν τα έξι πρόσωπα που συνελήφθησαν χθες στην ΑΣΟΕΕ, μετά την ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε σήμερα από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τρεις αδικήματα, όλα σε βαθμό πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα, οι έξι συλληφθέντες διώκονται για:

-Φθορά ξένης ιδιοκτησίας που προορίζεται για κοινό όφελος, από κοινού

-Διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας και

-Απείθεια καθώς αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τρεις από τους συλληφθέντες είναι γνωστοί στον αντιεξουσιαστικό χώρο, με τους δυο μάλιστα να έχουν συλληφθεί για συμμετοχή σε επεισόδια.

Ο ένας δε από αυτούς είναι 33 ετών και ακόμη φοιτά στο οικονομικό πανεπιστήμιο. Οι άλλοι δυο είναι 20 ετών. Μαζί τους εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, τρεις 20χρονοι οι οποίοι δεν είχαν απασχολήσει τις αρχές για συμμετοχή σε επεισόδια.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν την στιγμή που επιχειρούσαν να γκρεμίσουν με τρυπάνια ένα τοιχίο για να επανακαταλάβουν χώρο που παλαιότερα ήταν στέκι αντιεξουσιαστών και είχε χτιστεί η είσοδός του μετά από παρέμβαση της Πρυτανείας.

Πηγή: amna.gr

#ΑΣΟΕΕ #αυτόφωρο

Θες να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Συμπλήρωσε την αίτηση!
ΑΥΤΌΦΩΡΟ

Avatar photo
Press Room
Άρθρα: 223