ΑΣΟΕΕ: Επίθεση κουκουλοφόρων σε συνεργείο της ΕΡΤ

Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στο συνεργείο της ΕΡΤ, που βρισκόταν έξω από την ΑΣΟΕΕ.

Απρόκλητη επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχθηκε το συνεργείο της ΕΡΤ και η ρεπόρτερ Ελίνα Κολύβα την ώρα που κάλυπταν κινητοποίηση φοιτητών έξω από την ΑΣΟΕΕ για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Οι δημοσιογράφοι είναι καλά στην υγεία τους.

Την ώρα που έπαιρναν δηλώσεις από φοιτητές 3 με 4 κουκουλοφόροι εκσφενδόνισαν εναντίον τους καφέδες και μπουκάλια και τους προπηλάκισαν. Προσπάθησαν να αρπάξουν το μικρόφωνο χωρίς να τα καταφέρουν ενώ ο εικονολήπτης τράπηκε σε φυγή για να τους αποτρέψει να πάρουν την κάμερα, καθώς είναι η δεύτερη επίθεση που δέχεται μέσα σε λίγες μέρες.

Η δημοσιογράφος, Ελίνα Κολύβα, χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Βρισκόμασταν με τον εικονολήπτη, Κώστα Παπαδάτο έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και μιλούσαμε με φοιτητές για όλα αυτά που συμβαίνουν. Την ώρα που μιλούσα με έναν φοιτητή, μου λέει ξαφνικά ο εικονολήπτης ότι πρέπει να φύγουμε γιατί έρχονται τρέχοντας κάποια άτομα».

Όπως είπε η ίδια, «του απάντησα ότι δεν βλέπω κάποιον και τότε έκλεισε την κάμερα και με τράβηξε καθώς ήρθαν άτομα που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν καφέδες και μπουκάλια, τα οποία εκσφενδόνισαν προς τα πάνω μας. Μας κυνήγησαν και από εμένα πήραν το μικρόφωνο, αλλά κατάφερα και το πήρα πίσω. Όλες οι κινήσεις έγιναν αστραπιαία».

Η δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι «έχει καταγραφεί με την κάμερα μέχρι το σημείο όπου άρχισαν να έρχονται προς το μέρος μας τα άτομα. Ο συνάδελφος στη συνέχεια την έκλεισε και άρχισε να τρέχει γιατί είναι η δεύτερη φορά που τού επιτέθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες και φοβήθηκε για την κάμερα».

ΠΗΓΗ: amna.gr

Θες να γίνεις μέρος της ομάδας μας; Συμπλήρωσε την αίτηση!
ΑΣΟΕΕ
Avatar photo
Press Room
Άρθρα: 223