Πρύτανης-ΑΠΘ

Στοχοποιούν τον Πρύτανη που εφάρμοσε τον νόμο!

Τον πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκο Παπαϊωάννου στοχοποιούν τώρα, τα ΜΜΕ που διάκεινται φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ.

“Καταδότη” χαρακτήρισαν τον πρύτανη του ΑΠΘ και σε σειρά δημοσιευμάτων αναφέρεται ότι ο πρύτανης εμβολιάστηκε εκτός σειράς, ενώ γίνεται λόγος για «ρουσφετολογικούς εμβολιασμούς της ΝΔ».

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της «Αυγής», με τίτλο «Εκτός σειράς εμβολιάστηκε ο πρύτανης που κάλεσε τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ».

Με ανακοίνωσή του ο Νίκος Παπαϊωάννου διαψεύδει τα σχετικά δημοσιεύματα και απαντά στην «συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο», όπως αναφέρει.

Ο πρύτανης έχει στοχοποιηθεί από τα συγκεκριμένα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό λόγω της άρνησης του να παραδώσει το ΑΠΘ στους καταληψίες. Με κείμενο συμπαράστασης στη στοχοποίηση αυτή είχαν απαντήσει παραπάνω από 500 συνάδελφοι του καθηγητές, οι οποίοι με τη σειρά τους στοχοποιήθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του
Σχετικά με δημοσίευμα που ψευδώς αναφέρει ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς δηλώνω τα εξής:

Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Η επίσημη ενημέρωση των αρμόδιων εμβολιαστικών Αρχών έγινε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο δεν με αγγίζει. 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΡΎΤΑΝΗ ΑΠΘ
Avatar photo
Press Room
Άρθρα: 405

Υποβολή απάντησης