Παραδόθηκε ο πρώτος ρώσος στρατιώτης στις ουκρανικές δυνάμεις

Σύμφωνα με τον σύμβουλο του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών Βίκτορ Αντρούσιβ, παραδόθηκε ο πρώτος ρώσος στρατιώτης

Σύμφωνα με τον σύμβουλο του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών Βίκτορ Αντρούσιβ, παραδόθηκε ο πρώτος ρώσος στρατιώτης ακολουθούντας τις οδηγίες των ουκρανικών δυνάμεων.
Παραδόθηκε ο πρώτος ρώσος στρατιώτης στις ουκρανικές δυνάμεις
Ρώσος στρατιώτης παραδίνεται στις ουκρανικές δυνάμεις

Στη φωτογραφία οι ειδικές δυνάμεις της ουκρανίας κάνουν έλεγχο για τυχόν ενέδρα και βεβαιώνονται πως είναι σίγουρα μόνος του.

Παραδόθηκε ο πρώτος ρώσος στρατιώτης στις ουκρανικές δυνάμεις
Διαφήμιση – Advertisement

Ένα πλήρως λειτουργικό άρμα μάχης από τα στρατεύματα του Κρεμλίνου βρίσκεται τώρα υπό τον έλεγχο του ουκρανικού στρατού αφού ένας Ρώσος στρατιώτης παραδόθηκε μάζι με το άρμα του.

Ο ρώσος στρατιώτης παρέδωσε οικειοθελώς το άρμα του στις δυνάμεις της Ουκρανίας, κάτι που του έσωσε τη ζωή, σύμφωνα με τον σύμβουλο του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών Βίκτορ Αντρούσιβ.

«Ο Μίσα [Ρώσος στρατιώτης] βρίσκεται σε ένα πολύ άνετο περιβάλλον. Θα λάβει επίσης 10.000 δολάρια μετά το τέλος του πολέμου και πιθανώς να κάνει αίτηση για υπηκοότητα», είπε ο Andrusiv.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο Ρώσος στρατιώτης αποφάσισε να παραδώσει το τανκ αφού ήταν το μόνο από τα μέλη του πληρώματος του που επέζησε και δεν μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι του, γιατί ο διοικητής του είπε ότι θα τον πυροβολήσει και θα το κατηγορήσει για προδότη και θα τον καταγράψει σαν απώλεια στην μάχη.

Επιπλέον, η Ukroboronprom, μια κεντρική κρατική εταιρεία όπλων της Ουκρανίας, έχει υποσχεθεί να πληρώσει έως και 1 εκατομμύριο δολάρια σε δολάρια ΗΠΑ για μαχητικά αεροσκάφη και 500.000 δολάρια για ελικόπτερα. παραδόθηκε

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ukroboronprom, Yuri Gusev, έκανε την προσφορά στο Facebook, ζητώντας από τους χρήστες να κοινοποιήσουν την ανάρτηση παντού.

Διαφήμιση – Advertisement

Ο Διευθύνων Σύμβουλος λέει ότι θα πληρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια για «κάθε πολεμικά ικανό κλεμμένο όχημα ή έστω τρόπαιο» αεροσκάφος των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων και 500.000 δολάρια για «κάθε λειτουργικό ελικόπτερο».

Επιπλέον, η τηλεπαρουσιάστρια Maria Yefrosinina, η οποία είναι πρέσβειρα του United Nations Population Fund στην Ουκρανία, ανακοίνωσε μια προσφορά για τους Ρώσους στρατιώτες από την κυβέρνηση της Ουκρανίας, που χρηματοδοτείται από την παγκόσμια κοινότητα πληροφορικής.

«Το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας και η παγκόσμια κοινότητα πληροφορικής προσφέρουν στον ρωσικό στρατό [την ευκαιρία] να παραδοθεί, να λάβει αμνηστία και να κερδίσει χρήματα», έγραψε η Yefrosinina. «Άνθρωποι πληροφορικής από όλο τον κόσμο έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια δολάρια και θα συνεχίσουν να εισπράττουν για να πληρώσουν στον ρωσικό στρατό 5 εκατομμύρια ρούβλια σε κρυπτονομίσματα σε έναν λογαριασμό ή σε μετρητά». παραδόθηκε

Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, κάθε Ρώσος στρατιώτης που επιθυμεί μπορεί να αποδεχθεί νομική προστασία από την Ουκρανία και να ξεκινήσει τη ζωή του άνετα από την αρχή.

Διαβάστε περισσότερα:

Έρχονται ριζικές αλλαγές στα Πανεπιστήμια

Συνετρίβη Boeing 737 στην Κίνα με 132 επιβάτες

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα ανακατασκευάσει το μαιευτήριο της Μαριούπολης που βομβαρδίστηκε

Παραδόθηκε ο πρώτος ρώσος στρατιώτης στις ουκρανικές δυνάμεις
Διαφήμιση – Advertisement
Avatar photo
Press Room
Άρθρα: 223