Πανελλήνιες 2021: Στον «αέρα» την Τετάρτη λόγω της απεργίας της ΑΔΕΔΥ

Στον αέρα οι Πανελλήνιες που ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 14/06/2021, εξαιτίας της απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την προσεχή Τετάρτη, 16 Ιουνίου.

Το πρόβλημα έρχεται λίγες ώρες μετά την έναρξη των Πανελλαδικών, καθώς η ΑΔΕΔΥ έχει εξαγγείλει απεργία για μεθαύριο, με αποτέλεσμα το όλο εγχείρημα να είναι «στον αέρα», αφού αν τελικά η απεργία γίνει, οι Πανελλήνιες δεν μπορούν να γίνουν κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΟΛΜΕ εντόπισε το πρόβλημα και έκανε συνεδρίαση, κατά την οποία οι παρατάξεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ -λειτουργώντας υπεύθυνα- τόνισαν πως η απεργία δεν θα πρέπει να γίνει, ώστε να μην δημιουργηθεί ακόμα ένα πρόβλημα για τους χιλιάδες υποψηφίους, σε μια χρονιά που λόγω κορονοϊού… μόνο προβλήματα υπήρχαν.

Η ΑΔΕΔΥ δεν έχει απαντήσει ακόμα στο αίτημα των συνδικαλιστών της ΟΛΜΕ που λειτούργησαν με αίσθημα ευθύνης και πλέον βρισκόμαστε σε αναμονή για να δούμε τι θα συμβεί.

Με βάση τις πληροφορίες του εχουμε πάντως, προκύπτει πως ακόμη και να γίνει η απεργία, θα υπάρξει μέριμνα ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τις Πανελλήνιες. Όλα αυτά, ωστόσο, μένει να φανούν και να ανακοινωθούν και επισήμως.

ΠΗΓΉ: newsit.gr

Πανελλήνιες
Avatar photo
Press Room
Άρθρα: 405

Υποβολή απάντησης