Όροι διεξαγωγής ερευνών

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Εισαγωγή

Με σκοπό να εξασφαλίσουμε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στις δημοσκοπήσεις της ιστοσελίδας μας, γνωστοποιούμε σε όλους τους επισκέπτες μας τον τρόπο και τους όρους διεξαγωγής των δημοσκοπήσεων μας.

Τρόπος διεξαγωγής

Οι δημοσκοπήσεις μέσω της ιστοσελίδαςpnykapress.gr πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας το σύστημα Transparent Ballot (Έκδοση 6.3.1.) της εταιρείας Automattic.

Το σύστημα Transparent Ballot επιτρέπει στους διαχειριστές της ιστοσελίδας να συντάσσουν, να διαμορφώνουν και να δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις καθώς και να ορίζουν ημερομηνίες και ώρες έναρξης και λήξης της δειγματολειψίας οι οποίες δηλώνονται ρητά στην σελίδα της εκάστοτε δημοσκοπικής καμπάνιας.

Μετά τη δημοσίευση οποιασδήποτε δημοσκόπησης δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε τροποποίηση της από τους διαχειριστές παρά μόνο ο τερματισμός της.

Τα αποτελέσματα της δειγματολειψίας εμφανίζονται με ενημέρωση ανά 24ωρο στην ιστοσελίδα του pnykapress.gr σε διάφορα σημεία που μπορεί να περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στα:

  • Την αρχική οθόνη της ιστοσελίδας
  • Το υποσέλιδο της ιστοσελίδας
  • Την πλευρική στήλη της ιστοσελίδας
  • Ενσωματωμένα εντός άρθρων ή σελίδων της ιστοσελίδας

Μετά την λήξη της δειγματολειψίας τα αποτελέσματα διαγράφονται από τα σημεία όπου είχαν αναρτηθεί για τον σκοπό της διεξαγωγής της έρευνας και αναρτώνται μόνιμα στα αρχεία της ιστοσελίδας

Αδιάβλητο της διαδικασίας

Για να εξασφαλιστεί πως οι δημοσκοπήσεις και οι έρευνες του Pnyka Press δεν γίνεται να παρεμποδιστούν ή με άλλο τρόπο να διαβρωθούν επιστρατεύεται μια σειρά από διαδικασίες.

Μετά τη δημοσίευση της δημοσκόπησης το σύστημα Transparent Ballot κλειδώνει την πρόσβαση από τους διαχειριστές για την συγκεκριμένη έρευνα και δεν επιτρέπει καμία τροποποίηση παρά μόνο την διαγραφή της.

Στο διάστημα που διεξάγεται η δημοσκόπηση τα δεδομένα των απαντήσεων είναι διαθέσιμα για το κοινό με ζωντανή ενημέρωση.

Κάθε χρήστης μπορεί να ψηφίσει μόνο μια (1) φορά καθώς το σύστημα Transparent Ballot χρησιμοποιεί την διεύθυνση IP του χρήστη και τα Cookies του φυλλομετρητή του ώστε να αναγνωρίσει τυχόν επαναληπτικές υποβολές της φόρμας και τις διαγράφει αυτόματα.

Μετά την υποβολή της απάντησης του χρήστη στο σύστημα δεν δύνανται να γίνει αναίρεση, αλλαγή ή διαγραφή της.

Σε περίπτωση που εντοπιστεί οποιαδήποτε παραβίαση του συστήματος ή της ιστοσελίδας οι διαχειριστές δύνανται να διαγράψουν την δημοσκόπηση και να δημοσιεύσουν για 7 ημέρες την αιτιολογία σε όλα τα σημεία που είχε αναρτηθεί το σύστημα δημοσκόπησης.

Προστασία ανωνυμίας

To Pnyka Press διαβεβαιώνει τους επισκέπτες του πως η ανωνυμία των χρηστών του είναι η πρώτη προτεραιότητα για την διεξαγωγή των ερευνών και των δημοσκοπήσεων με τρόπο ασφαλή και ουσιώδη.

Η ψήφος των χρηστών της ιστοσελίδαςpnykapress.gr προστατεύεται από την διπλή κρυπτογράφηση του συστήματος Transparent Ballot της Automattic.

Η ασφάλεια των ψήφων εντός των server της ιστοσελίδας προστατεύεται από το σύστημα McAfee της BlueHost.

Η διεύθυνση IP των χρηστών που χρησιμοποιεί το σύστημα Transparent Ballot κρυπρογραφείται τόσο από το ίδιο το σύστημα αλλά και από το πρόσθετο Complianz GDPR.

Η ιστοσελίδα pnykapress.gr, το Pnyka Org. καθώς και οι διαχειριστές των ιστοσελίδων δεν αποθηκεύουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που υποβάλουν την απάντηση τους στις έρευνες του Pnyka Press.

Σημείωση

Σε περίπτωση που εντοπιστεί κακόβουλη συμπεριφορά χρήστη εντός της ιστοσελίδας ή προσπάθεια του να νοθεύσει τη διαδικασία οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να αποκλείσουν την πρόσβαση του χρήστη μόνιμα στην ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα και οι διαχειριστές αυτής επιφυλάσσονται κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@pnykapress.gr