Νέα Σμύρνη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 22χρονο δράστη για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού

Νέα Σμύρνη: Κακουργηματική δίωξη και στους άλλους συλληφθέντες

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 22χρονου που συνελήφθη χθες στη Νέα Σμύρνη και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Παράλληλα, η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για το ίδιο αδίκημα, ήτοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, και κατά αγνώστων δραστών.

Συνολικά για τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στη Νέα Σμύρνη στην εισαγγελία οδηγήθηκαν 16 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του 22χρονου. Στους υπόλοιπους 15 συλληφθέντες, οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη, κατά περίπτωση για τα κακουργήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών και της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Επίσης σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε δίωξη και για τέσσερα πλημμελήματα και συγκεκριμένα για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση, διατάραξη κοινής ειρήνης, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Τέλος, να σημειωθεί πως οι επτά από τους δεκαπέντε συλληφθέντες είναι κάτω των 18 ετών και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή ανηλίκων.

Σε ανακριτή παραπέμφθηκαν και οι υπόλοιποι συλληφθέντες, οι οποίοι αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Νέα Σμύρνη
Avatar photo
Press Room
Άρθρα: 405

Υποβολή απάντησης