Το Μαξίμου έστειλε υλικό για ψηφιακές τάξεις σε απομακρυσμένα χωριά των Δελφών

Τεχνολογικό υλικό για την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας έφτασε σε απομακρυσμένα χωριά των Δελφών, μετά από μέριμνα του Μεγάρου Μαξίμου.

Όπως σημειώνουν σε σχετική επιστολή τους οι τοπικές αρχές των Δελφών, αυτή η κίνηση, η οποία κατέστη εφικτή έπειτα από την προσωπική φροντίδα του πρωθυπουργικού γραφείου, θα βοηθήσει σημαντικά στη διευκόλυνση του παιδαγωγικού έργου των εκπαιδευτικών και στην εκμάθηση και εξοικείωση των μαθητών με τα ψηφιακά εργαλεία που θα έχουν στο εξής στη διάθεσή τους.

Πιο συγκεκριμένα, τα σχολικά βοηθήματα, μεταξύ των οποίων και φορητοί υπολογιστές, θα ενισχύσουν το ψηφιακό αποτύπωμα στα δημοτικά σχολεία Πολυδρόσου και Επταλόφου της περιφερειακής ενότητας Παρνασσού, του Δήμου Δελφών.

«Ευχαριστούμε θερμά την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, όπως επίσης και τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη για την ευαισθησία τους και την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για τις ανάγκες των σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού του Δήμου Δελφών», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ομώνυμος δήμος, προσθέτοντας ότι η πολύτιμη αυτή δωρεά του τεχνολογικού εξοπλισμού θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο το έργο που επιτελείται.

Η δράση αυτή περιλαμβάνεται στη μακριά λίστα παρεμβάσεων του Μεγάρου Μαξίμου με πιο πρόσφατες την απόκτηση ασθενοφόρου για αδέσποτα, στον Δήμο Σαλαμίνας, την ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου, στη Κομοτηνή, καθώς και παρόμοιες, με αυτή των Δελφών, ενέργειες σε διάφορα σχολεία της επικράτειας.

Πηγή: iefimerida.gr

θες να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Συμπλήρωσε την αίτηση σου εδω
Μαξίμου Δελφούς
Avatar photo
Press Room
Άρθρα: 223