Παναγούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τα επεισόδια.

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, ο οποίος χθες εξαπέλυσε πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα μέσω ανάρτησής του στο Facebook, για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. 

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως από χθες το πρωί διάφορα μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έπαιρναν μηνύματα ή τηλεφωνήματα «όλοι το βράδυ στη Νέα Σμύρνη».  

«Τα μηνύματα ήταν από οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σε εμένα δεν ήρθε, αλλά ήρθε σε πολλούς φίλους μου που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν αποχωρίσει», κατήγγειλε ο κ. Παναγούλης μιλώντας στο Mega.  

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ «ήταν στην πρώτη γραμμή». 

Ο κ. Παναγούλης συνέχισε λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταβληθεί σε τροχονόμο του κορωνοϊού. Αν χθες εδώ στην Αττική είχαμε 1.500 και πλέον κρούσματα αυτό οφείλεται σε αυτές τις συγκεντρώσεις που γίνονται καθημερινά. Είτε για τον πολυδιαφημισμένο Κουφοντίνα, είτε για άλλα θέματα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.  

«Χθες υπήρχαν δεκάδες κουκουλοφόροι εκεί. Είναι υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει καθημερινά 2-3 χιλιάδες ανθρώπους που τους μετακινεί καθημερινά», συνέχισε και απαντώντας στην ερώτηση αν κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υποκινεί τα επεισόδια είπε «στο μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής συγκέντρωσης και άλλων συγκεντρώσεων αυτή είναι η πραγματικότητα. Βεβαίως υποκινεί τα επεισόδια. Γιατί δεν έχουν γίνει ποτέ επεισόδια όταν την κινητοποίηση την έχει κάνει το ΚΚΕ; Γιατί υπάρχει περιφρούρηση».  

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο κ. Παναγούλης :  

«Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους της Αττικής, ήταν η σημερινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα κλήθηκαν μέλη από τη Γλυφάδα, ΄Άλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο και από δήμους του Πειραιά.. ΄Έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή…. Γι΄αυτό φτάσαμε στην Αττική να έχουμε 1.500 κρούσματα όπως σήμερα. ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓIA TH METAΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ COVID 19 ( όπως εξάλλου δήλωσε πρόσφατα ) …. ΑΙΣΧΟΣ… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…». 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

παναγούλης
Avatar photo
Press Room
Άρθρα: 405

Υποβολή απάντησης