Αποποίηση ευθυνών

Με επιφύλαξη παντώς νόμιμου δικαιώματος

Ποιοι είμαστε;

Tο Pnyka Org. δημιουργήθηκε το 2020 και αποτελείται από τα project Pnyka Press και Pnyka Votes. Σκοπός του είναι να δώσει σε νέους μια πλατφόρμα να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να εκφράσουν τις απόψεις τους και να βοηθήσει στην καλλιέργεια της γόνιμης πολιτικής κουλτούρας στην Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα Pnyka Press ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2020 με σκοπό να φέρει στο προσκήνιο ειδήσεις και νέα που χάνονται μέσα στην επικαιρότητα καθώς και απαντήσεις σε ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία. Σταδιακά και με την ένταξη των πρώτων αρθρογράφων εξελίχθηκε σε έναν χώρο ελεύθερης έκφρασης και μια πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου για νέους και φοιτητές για ζητήματα που απασχολούν τους ίδιους και την κοινωνία.

Το Pnyka Votes δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2022 ώστε να αποτελέσει μια πλατφόρμα καταμέτρησης απόψεων καθώς και ένα αποθετήριο των τελευταίων δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Σταδιακά και με την ένταξη των πρώτων αρθρογράφων εξελίχθηκε σε έναν χώρο ελεύθερης έκφρασης και μια πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου για νέους και φοιτητές για ζητήματα που απασχολούν τους ίδιους και την κοινωνία.

Βασικός στόχος του εγχειρήματος είναι τα μέλη του  να μπορούν να βρουν άτομα με το ίδιο πάθος για δημιουργία και την υποστήριξη για να υλοποιήσουν τις ιδέες τους.

Όλα τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στα project του Pnyka Org. καθώς και να ενταχθούν στην οργανωτική, τη συντακτική ή την προωθητική ομάδα της ιστοσελίδας.

Ελεύθερη έκφραση για όλους!

Οι αρθρογράφοι του Pnyka Press είναι ελεύθεροι να εκφράσουν την άποψη τους και δεν περιορίζονται καθιονδήποτε τρόπο, ούτε από τους υπεύθυνους της οργανωτικής τους ομάδας, ούτε από τους έχοντας την γενική ευθύνη του Pnyka Org. .

Η μοναδική υποχρέωση τους είναι η έγκυρη παράθεση πηγών ως προς την υποστήριξη των όσων έχουν εγγραφεί από τους ίδιους, ιδίως όταν γίνεται λόγος για στατιστικά στοιχεία ή προσωπικές υποθέσεις. 

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν απηχούν την άποψη της συντακτικής ομάδας ούτε του Pnyka Org. 

Τα άρθρα δημοσιεύονται κατόπιν συνεννοήσεως της οργανωτικής ομάδας με τους ίδιους τους αρθρογράφους ως προς την ημέρα και ώρα που οι ίδιοι επιθυμούν ή που είναι εφικτή η δημοσίευση τους. 

Τα άρθρα κοινοποιούνται ταυτόχρονα με τη δημοσίευσή τους σε όλα τα social media του Pnyka Press σε Facebook, Instagram, Twitter

Τα άρθρα με ένδειξη συντάκτη Press Room δεν απηχούν την άποψη των αρθρογράφων. Αποκλειστική ευθύνη για τα άρθρα αυτά έχει η ομάδα σύνταξης του Press Room.

Περί προσβολής της προσωπικότητας ή αναληθών στοιχείων.

Σε περίπτωση που εντοπιστεί από επισκέπτη της ιστοσελίδας σημείο άρθρου που προσβάλλει την τιμή και την υπόληψή του ή ανακριβή στοιχεία, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την οργανωτική ομάδα του Pnyka Press ώστε να διορθωθεί το όποιο λάθος.   

Περί Πνευματικών Δικαιωμάτων.

Σε περίπτωση που εντοπιστεί από επισκέπτη της ιστοσελίδας παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων του ιδίου, άλλου προσώπου ή μέσου παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την οργανωτική ομάδα του Pnyka Press ώστε να διορθωθεί το όποιο λάθος.    

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@pnykapress.gr