Αποζημίωση 2.000 ευρώ για όσους εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδο

Έπειτα από επικοινωνία του γραφείου του πρωθυπουργού με την διοίκηση της Αττικής Οδού, έγινε αποδεκτό το αίτημα της κυβέρνησης να δοθεί αποζημίωση 2.000 ευρώ σε κάθε αυτοκίνητο που εγκλωβίστηκε την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

Αποζημίωση Αττική Οδος

Σχετικές ενημερώσεις για την αποζημίωση και ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη Χρήστο Στυλιανίδη στις 11.00 και από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα στις 11.30.

Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού και ζήτησε την καταβολή του ποσού των 2000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο. Η εταιρεία το αποδέχθηκε.

Θες να γίνεις και εσύ μέλος της ομάδας μας; Συμπλήρωσε την αίτηση σου εδώ!
Αποζημίωση Αττική Οδό
Avatar photo
Press Room
Άρθρα: 219

Υποβολή απάντησης