Δολοφονία Άλκη: 10 εντάλματα και 6 συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

«Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης. Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022», αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο νέοι συλληφθέντες είναι επίσης νεαροί, γεννημένοι το 2001 και το 2002, αντίστοιχα, ενώ και αυτοί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί συνολικά 6 άτομα, ενώ έχουν εκδοθεί εντάλματα για άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Αλβανός που διέφυγε στη χώρα του.

Νωρίτερα σήμερα, είχαν συλληφθεί τέσσερα άτομα. Οι τέσσερις πρώτοι συλληφθέντες είναι ηλικίας 19, 20, 21 και 22 ετών, ενώ όλοι τους έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για μικροεγκλήματα. Μάλιστα, οι τρεις εξ αυτών είναι Έλληνες και ο άλλος Αλβανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις πρώτοι συλληφθέντες συμμετείχαν στη φονική συμπλοκή και όλοι είναι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ανάμεσα στους προαναφερθέντες φέρεται να είναι και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος με το οποίο διέφυγαν από το σημείο, όχημα το οποίο βρέθηκε. Κάποιοι ήταν κρυμμένοι τις προηγούμενες ημέρες, αλλά σήμερα συνελήφθησαν.

«Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων», ανέφερε η πρώτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Δικαιοσύνη μέχρι το τέλος


Δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

«Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για την δικαιοσύνη ,για την πολιτεία συνολικά , η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό».

Πηγή: iefimerida.gr

θες να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Συμπλήρωσε την αίτηση σου εδώ!
Δολοφονία Άλκη
Avatar photo
Press Room
Άρθρα: 223